Een cadeau voor elke gelegenheid

Specialist in Mediterraanse Delicatessen

Een Cadeau voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum, bruiloft, de feestdagen of andere gelegenheid? Bij VanHoutman Deli & Bakery ben je aan het juiste adres!

We hebben een divers assortiment aan kant-en-klare cadeaupakketten en voorverpakte cadeausets. Maakt u liever een cadeau op maat? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een divers assortiment waarmee je uiteenlopende pakketten zelf kunt samenstellen. Ons huismerk is bovendien zo in elkaar gestoken dat deze goed met elkaar te combineren is en je pakketten kan maken met een mooie, samenhangende uitstraling. Uiteraard staan we altijd voor je klaar met persoonlijke advies en helpen we je graag een mooi en persoonlijk cadeau samen te stellen.

Cadeaubon

Vind je het toch lastig om een pakketje voor een ander samen te stellen? Dan bieden onze cadeaubonnen uitkomst. Met onze cadeaubonnen breng je de ontvanger gegarandeerd in Mediterraanse sferen, maar bied je hem of haar de mogelijkheid om onze heerlijke producten naar eigen wens en smaak uit te zoeken!

Klaar voor de feestdagen? VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen?

VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!