Onze evenementen

Van onze eigen concepten tot maatwerk, VanHoutman levert het allemaal.

Van begin tot eind geregeld

Via VanHoutman Event Management organiseren we zowel onze eigen evenementen als evenementen op maat.

We zijn begonnen met de organisatie van een Ladies Market, maar inmiddels hebben we meerdere eigen concepten in onze portfolio. Deze staan hieronder nader toegelicht. Wil je liever meer informatie over ons maatwerk, of een van onze bestaande concepten in je stad op jouw vakantiepark? Neem dan gerust contact met ons op!

Athena Ladies Market VanHoutman

Athena Ladies Market

VOLGENDE EDITIE: n.n.b.

Beelschoon, sterk en slim. Dát was Athena, de belangrijkste godin uit de Griekse mythologie. Bovendien is ze de beschermgodin van handwerkslieden en kunstenaars. Wie kan daarom onze Ladies Market beter symboliseren dan zij?

Op onze Ladies Markets vind je tal van kleine zelfstandig ondernemers met unieke, vaak handgemaakte producten. Onze market biedt starters een laagdrempelige mogelijkheid om hun (internet)bedrijfje aan de wereld te laten zien, hun producten te testen voor een breed publiek en om via onze market een volgende stap in het ondernemen te zetten.

Dit betekent dat de Athena Ladies Market voor onze bezoekers een walhalla is vol bijzondere producten op het gebied van Fashion, Beauty, Lifestyle, Wellness, Babykleding- en accessoires, Spiritualiteit, Workshops en Food. De market brengt vrouwen samen voor een uitje vol plezier en verwennerij en is bovendien vaak overdekt en altijd gratis te bezoeken!

Sanuk Night Market

DATUM ONDER VOORBEHOUD

Tekst wordt nog aangevuld
Sanuk Night Market VanHoutman
Delicious Food Market VanHoutman

Delicioso Food Market

DATUM ONDER VOORBEHOUD

Tekst wordt nog aangevuld

Stuur een berichtje

Een bericht sturen is eenvoudig en zo gedaan.

Klaar voor de feestdagen? VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen?

VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!