VanHoutman Events Evenementen Foodtruck Foodtrailer

Hallo, wij zijn VanHoutman

WIJ BRENGEN VREUGDE EN SAAMHORIGHEID!

Met onze Foodtruck en handkarren staan regelmatig op leuke festivals en braderiën, maar wist je dat je ons ook kunt inhuren voor je eigen feestje of evenement? Van verjaardag tot bruiloft, op de (sport)vereniging en van traktatie op de werkvloer tot personeelsfeest. Alles kan! We hebben verschillende Food Concepts, maar ook andere wensen zijn bespreekbaar. We denken graag met u mee!

Daarnaast organiseren ook evenementen. We hebben diverse succesvolle concepten die we organiseren in verschillende steden en op vakantieparken. Daarnaast organiseren we ook evenementen op maat. Wil je kennis met ons maken, of de verschillende mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij van VanHoutman geloven dat de wereld mooier is wanneer mensen samen komen en hun blijdschap met elkaar kunnen delen. Dat geeft ons bedrijf ook direct haar bestaansrecht. Bij VanHoutman ervaren, delen en creëren we namelijk vreugde en saamhorigheid. Of we dit nu doen door middel van lekkere en interessante Food Concepts, tijdens gezellige, goed georganiseerde events of tijdens onze actieve betrokkenheid bij de maatschappij, altijd stellen we dit doel centraal.  Doordat we ons doel altijd recht voor ogen hebben en we dit tot in onze diepste vezels voelen, zijn wij in staat om concepten te leveren die net een stapje verder gaan. Zoals gezegd ervaren wij niet alleen vreugde en saamhorigheid, wij delen en creëren het ook. Wij staan dan ook voor zowel particulieren als bedrijven en andere instanties klaar om samen de mooiste concepten neer te zetten!

Stuur een berichtje

Waar kunnen we je mee helpen?

Klaar voor de feestdagen? VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen?

VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!