Workshops

Specialist in Mediterraanse Delicatessen

Workshops

In onze winkel organiseren we diverse workshops en proeverijen met uiteenlopende thema’s binnen de Mediterraanse keuken. De workshops vinden doorgaans plaats in onze sfeervolle winkel en kenmerken zich door de ongedwongen sfeer. We delen graag onze kennis en liefde van de vele mooie producten die in onze delicatessenwinkel te vinden zijn.

De workshops die wij aanbieden verschillen van opzet. Zo zijn we soms de hele avond actief bezig met diverse interactieve onderdelen. Zo kun je denken aan het opmaken van een luxe borrelplank, het experimenteren met azijn of het op traditionele wijze proeven van olijfolie.

Tijdens andere workshops leggen we je graag in de watten met diverse proeverijen. Vaak doen we dit rondom een bepaald thema. Een voorbeeld is onze Culinaire Mediterraanse Roadtrip. Tijdens deze roadtrip maken we ‘tussenstops’ in diverse Mediterraanse landen. Tijdens deze stops trakteren we je op de muziek, drank en hapjes van dat specifieke land.

Onze workshops vinden plaats na openingstijd van de winkel en duren de gehele avond. Met de vele hapjes, drankjes, muziek en gezellige gasten is een workshop bij VanHoutman echt een avondje uit!

Privé Workshops

Dat onze workshops erg populair zijn blijkt uit het feit dat ze vaak al binnen een dag zijn volgeboekt. Ook bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en families hebben onze workshops ontdekt. Hoe leuk is het om een workshop te volgen als team uitje, jubileum feestje, verjaardag of gewoon voor de gezelligheid! Wil je een besloten workshop boeken dan kan dat. We stellen dan in overleg een leuk programma samen of je kunt kiezen uit een van onze standaard workshops. Een besloten workshop is al te boeken vanaf 10 personen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Klaar voor de feestdagen? VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen?

VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!