Zakelijk

Specialist in Mediterraanse Delicatessen

Zakelijk

Ook voor de zakelijke klant heeft VanHoutman veel te bieden. We hebben inmiddels al vele grote en kleine bedrijven mogen voorzien mooie relatiegeschenken, borrelplanken, kerstpakketten, cadeaus voor diverse gelegenheden, workshops en meer.

Met de vele kwalitatief hoogwaardige producten in de winkel kunnen we de mooiste geschenken en pakketten geheel naar wens en voor ieder budget samenstellen. Dit kan uiteraard per stuk, maar ook grotere aantallen zijn geen probleem.

Een vrijdagmiddagborrel of iets anders te vieren? VanHoutman biedt de lekkerste borrelplanken voor een geslaagd feestje. We kunnen zowel zoete, hartige als gemengde planken samenstellen voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Ook voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje heeft VanHoutman leuke mogelijkheden. Wat dacht je van een leuke workshop waar je in een gezellige, informele setting alles te weten komt over de bijzondere producten uit de Mediterraanse keuken. Uiteraard krijg je ook volop de mogelijkheid onze heerlijke producten uitgebreid te proeven en te testen.

Tot slot zijn zowel grote als kleine bedrijven, stichtingen en verenigingen ook tijdens de feestdagen bij VanHoutman aan het juiste adres. Zoals eerder vermeld verzorgen we het hele jaar door mooie geschenken en cadeaupakketten, maar tijdens Kerst pakken we graag extra groots uit met de mooiste, goed doordachte Kerstpakketten. Uiteraard vullen we onze pakketten enkel met veel liefde en de mooiste producten. Bij 100 pakketten of meer bied VanHoutman de keuze uit 30 mooie pakketten in diverse prijsklassen. Wij pakken alles netjes in en bezorgen de pakketten op een gewenst adres. We bezorgen de Kerstpakketten niet alleen in Spijkenisse, maar in heel Nederland. Kerst is voor veel bedrijven een drukke periode en daarom ontzorgen we graag zo veel mogelijk. Zoals gezegd staan we ook voor kleinere organisaties klaar voor mooie pakketten op maat. Interesse in wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Stuur ons een mail, of kom gezellig langs in de winkel!

Klaar voor de feestdagen? VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen?

VanHoutman heeft een breed assortiment geschenken en cadeaupakketten!